lördag 8 augusti 2009

Bert Karlssons mat efter egen spegelbild?

Om man nu inte är så förtjust i korv tror jag inte man blir det efter att Bert Karlsson påstått att han ska ge sig in i korvbranschen. Det räcker med att se hur han ser ut så får hans korvar en "Bertförnimmelse". Och inte blir man hungrig av att se eller bli påmind om Bert. Så alla ni som ska banta och vill äta korv - köp Bertkorvarna och tappa i vikt! Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, du va mig en elak jävel. Det är kanske pga korvarna han ser ut som han gör. dom innehåller ju bara slakteriavfall. Innehållet i vår mat har ju varit väldigt på "tapeten" på senaste tiden. Man kan väl lätt säga att det är tillverkarna som bestämmer vad vi ska äta, starkt uppbackade av etablissemanget med bantningsdoktorer och dietister i spetsen.

Dennis sa...

Anonym:

På vilket sätt skulle "slakteriavfall" vara undermålig föda, menar du?

Det enda "avfall" från ett slaktat djur (dvs som inte kan användas som "mat") är ben, hår och hovar. Vad jag vet innehåller korv ingetdera.

Det finns större anledning att bry sig om e-nummer, potatisstärkelse, smakförstärkare, sockersaltblandat vatten och annat skit korven "fylls ut" med för att sänka tillverkningskostnader och öka hållbarhet på bekostnad av konsumentens hälsa.