måndag 6 juli 2009

Ljuger som en häst

Lena Ph, har hon inte en konstigt inställning till sig själv? Det verkar som om hon tror att världen snurrar runt henne, vilken den inte gör. Lida av storhetsvansinne slår tillbaka som i det här fallet. Nu visar det sig att Lena ljuger som en häst galopper. Gör hon det för att få rubriker? En småländsk tonta! Läs även andra bloggares åsikter om , Dagens Nyheter- Testa 1 månad för 19:-

4 kommentarer:

Anonym sa...

Alla vill vi synas även om det innebär en lögn. Vem ljuger här?

Patrick sa...

Varför utgår du omedelbart ifrån att det är Lena PH som ljuger? Litar du mer på män?

BacardiBoY sa...

Det är otroligt lågt av först Aftonbladet att huvudtaget skriva en sådan ointressant artikel. och sedan Stinas man. Patetiskt. Och vad Lena sa kan man höra på P1s sommar program.
Man kan tydligen göra rubriker av vad som helst :D

Anonym sa...

Lena hävdar att hon inte pratat med Stina sedan den hemska upplevelsen'93! Detta är ren lögn du hon ju var gäst hos Stina 2007! Och eftersom hon ljuger om den "detaljen" utgår jag från att resten också till stor del är ren lögn! För övrigt är ju stinas signum att göra väldigt privata intervjuer och ställer man då upp på en ntervju med henne får man nog räkna med lite "privata" frågor också! Men nu fick ju Lena ytterligare 15 min. i rampljuset, det var ju några år sedan sist!