lördag 4 juli 2009

Låg ränta gör inte husköpare dumma

Det är naturligt att husköpare inte vill köpa något som är i dåligt skick, om inte priset är mycket lågt. Det är inte bara kostnaden för att att reparera och renovera, det är också jobbet och problemen som gör att många backar. Dessutom vet alla att kostnaderna sällan stannar vid det pris som uppgetts. Det sticker iväg och kan ibland hamna på det dubbla. Låg ränta gör inte husköpare dumma! Dagens Nyheter- Testa 1 månad för 19:-

2 kommentarer:

avfuktare Krypgrund och Vind sa...

Det är jättesvårt, även för en erfaren yrkesman, att fastställa att det verkligen räcker med säg 40 000 kr för en sanering och förebyggande skydd. När man börjar lyfta på trossbotten eller riva lite på vinden så hittar man ofta många gånger större skador än vad som gick att se från början. Ett klokt råd är därför att helt enkelt inte köpa ett mögelskadat hus.

Anonym sa...

När jag köpte mitt hus var det fukt i källarvåningen. Det skulle kosta ca 20 000 att fixa, sa en munter mäklare. Aldrig,sa jag. Sen visade det sig att bara genom att vädra och låta det torka upp försvann fukten!