onsdag 3 juni 2009

Stoppa dem

Nu har han själv sagt det som jag och många andra säger om PP. Christian Engström, Piratpartiet, tänker bara engagera sig i en handfull frågor. Sedan tänker han bara ha egen åsikt i 2 procent av av alla omröstningar. För detta slit får han 77 940 kr i månaden. Nej, ni pirater ni är precis som vilka rövare som helst. Ni har blivit ett rövar-pirat-parti. Läs även andra bloggares åsikter om , ,

7 kommentarer:

Nypirat sa...

Om vi inte skickar ner Piratpartiet till Bryssel riskerar vi se en utveckling här hemma i Sverige med begränsad frihet och integritet på nätet.

Det är sådana frågor som Piratpartiet kommer att jobba för, men det är så fundamentalt viktiga frågor att de inte kan nedvärderas.

Idag påstår alla partier att de värnar integritet och friheten på Internet, men samma partier har varit med om att skapa och sjösätta IPRED och FRA-lagen.

Nu jobbar man med ACCTA och telekompaketet, vad kommer härnäst?

Anonym sa...

Nämen, vad är det du säger!! Ska han få samma lön som de övriga! Han som bara hamnar där för att folk röstar på honom. Guuuu va orättvist! Och sedan skall han få rösta efter eget huvud i de frågor som inte direkt berör PP:s kärnfrågor! Hur kan man göra det utan att veta vilken ideologi man skall rösta nej till av princip?
Man ska följa reglerna i sandlådan!
Aldrig lägga sand med röd spade i blå hink och tvärt om.

Plats! Dolores, Plats! Rulla runt...

Grå sa...

Låt mig komma med ett litet avslöjande: Varenda EU-parlamentariker engagerar sig i högt en handfull frågor. I resten röstar de som de i gruppen rekommenderar. Exakt hur skiljer sig Piratpartiet här?
Jo, de avslöjar på förhand vilka frågor de tänker driva och de avslöjar vilka frågor de inte kan tänka sig att förhandla bort.

Ally sa...

När man läser kommentarer i bloggar som handlar om piratpartiet blir man så förvånad av den aggressiva tonen som piraterna har. De låter desperata och militanta. Som ett gäng småhitler. Fy fan!!

Anonym sa...

Håller med Alyy., Den militanta tonen och att andra är så dumma är en tråkig attityd från PP. Det luktar förlust......

Anonym sa...

Aggressiv?! Militant?! Småhitler?! Jag undrar vem det är som är mest aggressiv här i alla fall... Tre pirater framför sina åsikter... En "Ally" som kommer med insinuationer och påhopp...

Vi försöker få resten av världen att inse vad som håller på att hända. Och när man brinner för något så måste man ju låta övertygande. Det är ju svårt att låta skämtsam när man veta vad FRA-lagen, IPRED m.m. innebär också...

HDR-fotografen sa...

Vad skönt att Ally då sätter ribban genom att kläcka ur sig saker som småhitler och en liten svordom.