tisdag 16 juni 2009

Skit uppåt väggarna

Det är inte första gången det skrivs om fastigheten på Kävlingevägen 50 i Lund. Och det är alltid samma sak, socialförvaltningen som tydligen betalar hyran för någon hyresgäst, bär inte ansvaret. Fastighetsägaren är en äldre snål man som vill inpå ett vårdhem. Hyresgästerna är inte kapabla att hålla skiten från dörren och därför är det som det det är. Äckligt! Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sverige med den höga levnadsstandarden och bra socialt skyddsnät. paahhhh

Anonym sa...

När jag pratade med stadsarkitekten Aronsson för ett par år sedan sade han att kommunen väntar på att Tunisborgaren ska trilla av pinnen så de kan expropriera kåken. Den ligger på detaljplanerat område och Tunisborgaren är så pass galen att det inte går att ha med honom att göra i nuläge.

De boende är psykiskt störda så eländet är mer att betrakta som ett resultat av dårarnas sammansvärjning - så nu åker hyresgästerna ut och Tunisborgaren kommer inte att kunna hyra ut sina ruttna lägenheter vilket i och för sig är bra.

Saken är bara den att de boende kommer att bli bostadslösa för det går inte att ha dem i ett normalt bostadshus och kommunen har sett till att det inte finns lägenheter för individer med denna problematik.

Hoppas att de bosätter sig i kommunpolitikernas trappor eller källare så de får se resultatet av sin bostadspolitik.