lördag 6 juni 2009

Pirater inte bättre än andra rövare

Piraterna har svårt för att leva upp till en nivå som motsvara svensk demokrati. Precis som i det här fallet använder de sig av hot och alla som inte instämmer med deras åsikter är lågstående individer. Deras i många fall mycket lågutbildade representanter tar till personangrepp som argument. Ännu ett bevis på att de inte har i EU att göra. Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Pirater är pirater och inget annat.

HDR-fotografen sa...

Fast Pontén är ju pirat. Det bevisade han när P3 ringde upp honom och bad honom förklara varför man kunde nå P3:s intervju från antipiratbyråns sida d.v.s. upphovsrättsbrott.

Anonym sa...

Hur i hela friden kan denna H.Ponten dratta runt bland folks bostäder och påstå att de är gripna.Är ingen rättsexpert men om detta är riktigt så är det ju uppenbart fritt fram för Sveriges samtliga invånare att gripa varandra vid minsta misstanke om brott helt utan polisiär inblandning.Verkar ju vara ett tydligt rättsfel enlig de som påstår sig förhindra brott.Mycket konfunderad ... !?.

http://www.youtube.com/watch?v=nwvKa8K_liU

Smulan

Patrick sa...

Gör man det inte _lite_ väl enkelt för sig genom att klumpa ihop kreti o pleti?

Jag har inte hört någon som kallar alla socialdemokater för fifflare efter Monas "affärer" förut eller alla moderata väljare för skattesmitare efter Reinfeldts mindre än galanta inledning på sin regeringsperiod.

Idioter finns i alla sammanhang och grupper. De är tack o lov en väldigt liten minoritet - precis som det inte är alla hundägares fel att någon av dem inte kan hantera sin aggressiva hund, för att ta ett exempel lite närmare hemma...