lördag 23 maj 2009

Wanja värre än dum

LO:s ordförande Wanja Lundby-Wedin verkar så tagen från landet eller liknande, när hon gång på gång gör misstag som är för nybörjare. Det får mig att undra om hon är dum? Eller till och med värre än befarat? Att hon hålls i ett koppel av småpampar där hon får spela första fiolen med musiken "jag gör så dumt jag kan!" Läs även andra bloggares åsikter om , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

wanja lever i en värld där hon inte tänker så mycket. Att hennes man är betalningsskyldig vet hon om men bara låtsas vara omedveten om. på så ätt klarar om sig ifrån att betala någon tusenlapp.

Anonym sa...

Wanja smartare än smart!

Hon utnyttjar bara faktumet att tillräckligt många är dumma nog att rösta på Socialdemokraterna!

Ann I Persson sa...

ojoj, upprörande... Hennes man bor i det hotellrummet som hon antagligen ändå var tvungen att boka. Hur många män tar inte med sina fruar på konferenser. Inte hör man något om det då. Det här är bara trams. Klart att hon ska ta med sin man på en del tjänsteresor.

Eva sa...

Ann I Persson
Om du tar med din partner på tjänsteresa måste han/hon betala resa, kost och logi själv. Detta vet "alla". Wanja nedvärderar andra genom att inte följa reglerna.

Erik Blatte sa...

Jag hade en gång en kossa som hette Wanja.

Den kossan var inte smart.

Erik Blatte sa...

Jag sätter en hundring på att Wanja och Mona har avgått inom 2 veckor. Någon som sätter emot?
Permalänk | Anmäl Av: Erik Blatte, 2009-05-10, 19:27

Uppenbarligen hade jag fel.

Anonym sa...

Jag tycker ni ska kolla på svenskt näringslivs excesser istället för att fjutta om att man delar på ett hotellrum. Just nu verkar det pågå en ytterst medveten häxjakt och svartmålning av oppositionen. Jag vet varför ni gör det era högerspöken och jag vet att ni ligger bakom det. Kan man inte vinna val på hederligt sätt då får man ta till de smutsiga sätten. Äckligt och odemokratiskt. Fast det passar väl en höger som för inte så länge sedan var emot allmän rösträtt!Var nu inte reptilhjärne styrda att ni går på detta, billiga trick som högern kör med!

Anonym sa...

Det här visar att kålhuvuden tänker bättre än vad hon gör. Jävla äckliga kärring!!!