fredag 22 maj 2009

Pirater åt skogen

Piratpartiet må vara antingen ett enmansgig eller nätrotsrörelse, men de har inte i EU att göra. De är för ensidiga och alla liknande partier varar ungefär en valperiod sedan är de borta. Den som röstar på Piratpartiet slänger bort sin röst! Läs även andra bloggares åsikter om , ,

5 kommentarer:

Mike sa...

Nej rösta istället på ett satansdyrkande gäng i riksdagen till landsförrädare.

F NWO.

DU SOVER JU TOTALT.

SPONSRA HITLER OCH VÅLDTÄCKTER OCHSÅ LOSEEEEER.

FYFAN FÖR OKUNNIGA MÄNNISKOR SOM DIG.

SAKNAR FASHISMEN VA.

NWO PUPPET,,,NYTTIG IDIOT.

Anonym sa...

Pirat-partiet är väl bra i sig men mer som en folkrörelse och inte som ett partie. Om de ska till EU vet jag inte, troligen inte.

Anonym sa...

Vad har du emot piraterna?

Jonas sa...

Men kom igen nu! Är det verkligen de bästa argumentet att inte rösta på PP. Är det verkligen så att du tycker att vår politik är bra men att vi är för smala och inte kommer att överleva, men att du "annars" skulle rösta på oss.

Jag har alltid röstat till stor del för att skicka en signal till andra partier. Ur det perspektivet tror jag att min röst aldrig tidigare varit mindre bortkastad!

Anonym sa...

Hundar har tatuering i örat. Om utvecklingen fortsätter som nu med raska kliv in i ett totalt övervakningssamhälle så kommer i framtiden även hussar och mattar tvingas ha tatuering i örat. Vill vi ha det?
Att rösta på det parti som tydligast och kraftfullast säger nej till tatuering i örat tycker jag inte är en bortkastad röst.
/Benny (52 år)