lördag 30 maj 2009

Pirapartiet får stanna hemma

Inför EU-valet den 7 juni tappar Moderaterna medan småpartier går framåt. Piratpartiet får hela 6 procent. Men när det väl kommer till kritan tror jag inte småpartier som PP har så mycket att säga till om. De kommer inte med. Vi kan hoppas att Piratpartiet och andra småpartier får respass och leka hemma i sandlådan. Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du "hund-dolores".. Det känns som det vbore bättre om du höll dig till dina hundar och överlåter politiken åt de som inte tycker att agility är en OS-sport..

Anonym sa...

Hon kanske gillar att det blir som i Orwells 1984 ... där storebror ser och registrerar allt du gör

Nypirat sa...

Man måste inte tro att PP kommer iväg till Bryssel även om mycket pekar på det just nu, så till den grad att vadslagningsföretagen ger väldigt låga odds på detta.

Man måste inte heller tycka att PP är det bästa alternativet, men det är dumt att inte grunda sina beslut på gissningar.


Dock kan det bli en ganska felaktig och förenklad verklighetsbild man får om man blandar ihop troenden och tyckanden.

Läs mer om Piratpartiet på piratpartiet.se om du vill veta mer om vad Piratpartiet står för, kanske ändrar du uppfattning.

Pierre Eriksson sa...

Klart att man kan tro att PP inte kommer med och att man kan tycka att det i såfall är bra med... Men att köra sandlådeköret tillsammans att små partier över generellt är skit är bara omoget.

Anonym sa...

Om jag köper en skiva eller en film & lägger ut den på nätet så att alla som vill kan ladda ner den, är det inte upp till mej då som har köpt den skivan/filmen att bestämma om jag vill att folka ska få ladda ner de av mig eller inte? Varför ska dessa stora mediabolagen bestämma över det som jag köpt & lagt ut själv? Det är knappast deras rätt att bestämma över vad jag vill dela med mig av eller inte, det är endast min rätt för det är jag som har betalat för den filmen/skivan.Det har inte en jävel med att göra om jag vill dela med mig av det jag lägger ut som andra vill ta del av.Det är helt sjukt att kalla det olagligt att bestämma över det man köpt själv. Detta handlar bara om att mediabolagen ska bli rikare inget annat.När kassettbanden kom som du kunde spela in från radio på men även skivor du köpt eller kassett-kassett då var det knappast olagligt att göra så.Detta är bara så löjligt att kriminalisera en hel generation. För att andra ska kunna få ta del av det jag vill dela med mig av så måste jag ändå köpa det först & då alltså betala för det så varför ska mediabolagen bestämma vad jag gör med det jag köpt sen då? Helt sjukt är det & om nåt är olagligt så är det att bestämma över det man köpt själv, det gör man vad fan man vill med, det ska ingen annan lägga sig i. Jag hoppas verkligen att Piratpartiet kommer in i EU i år & riksdagen nästa år så vi slipper dessa häxjakter på oskyldiga människor.Lägg ner Henrik Ponten o denna fjantbyrån han står för.

Anonym sa...

PP är ju som en frikyrkorörelse. De trogna är fanatiker och andra som inte tycker som PP är döda. De är luriga och kör med lätta trix som "Vill du att allt du gör ska registreras" och liknande. USCH!!!!!

E-mannen sa...

Anonym 12:45 : Vad är det för lurigt med "Vill du att allt du gör ska registreras" ?? Ok. . ALLT kanske är att ta i, men allt på nätet är ju redan en realitet. DLD kommer även att göra allt på telefoner till en realitet. Och via DLD även din placering av telefonerna, så inte ALLT men mycket av vad du gör "i riktiga världen".
Alla partier i riksdagen förutom V+MP är för dessa lagar. Det är inget troll-argument. Det är ju sanning redan idag!

GHaKK sa...

Anonym där uppe.. alltså vadå kör med fula trix? piraterna kör med ganska raka rör tycker jag, men helt plötsligt har en massa partier som sitter i riksdagen idag börjar köra med billiga och fula trix för att få tillbaka sina röster från piratpartiet.. ett parti med få frågor som de verkligen brinner för skulle göra eu gott..