fredag 3 april 2009

Tar över stan

Snart är det dags för en ny sorts festival, ockupationsfestivalen, i Lund. Radikala vänsternätverk satsar på gatufest, demonstration och musik. Flera långa och olagliga intrång har pågått i Lund och Malmö och nu ska man visa sin kraft

Undrar om de kommer och intar min hundkoja också? De är så välkomna under förutsättning att jag får en ny och större koja. Annars ger de hundan i den.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

5 kommentarer:

Johan sa...

Alla rätt till bostad kommer härmed att manifesteras och viss att behovet finns och det är stort. En bostad till både unga och gamla. Det är vår rättighet.

Anonym sa...

Tjenar alla!

Jag är ledsen men jag kan inte komma på feta-festen 16-17 maj!! Jag och min flickvän har precis gift oss och vi väntar barn och min utbildning är klar och jag har fått ett nice välbetalt jobb och vi flyttar in i en schysst lägenhet i centrala Lund….ja med andra ord, jag har blivit en del av etablisemanget…och jag älskar det.

Sorry kids, JAG har vuxit upp och känner inte längre något behov av att springa omkring på stan i tid och otid och förstöra och ställa till spektakel.

Men hey….kan ni inte vara schyssta och försöka unvika centrala Lund (nu när jag bor där) för jag hade tänkt ta en “mysig dag” utomhus i solen (hoppas jag) med min flickvän. Det hade varit nice om hon och jag och alla de andra familjerna (läs:skattebetalarna) fick slippa de feta beatsen (gillade ju egentligen ändå aldrig Hipp-Hopp och techno), eldslukarna, jonglörerna, fönsterkrossarna, och alla de andra militanta pacifisterna som jag hade som polare för.

Än en gång: Sorry jag kan inte va med….jag växte upp!!!

Anonym sa...

Johan... Du har så rätt. Alla har rätt att ha en bostad!

Har alla rätt att vara fönsterkrossare och kasta gatsten vilt omkring sig så snart man inte har råd med den flashigaste lägenheten i centralaste stan? Man kanske kan tänka sig att bo någonstans där man har råd till att börja med?

Jag skulle inte känna mig särksilt tillfreds med att behöva använda mina skattepengar för att bekosta reparationer på min stad när idioter har slagit sönder den för att de inte har råd att bo i de allra finaste delarna.


Försvarar du verkligen att idioter slår sönder och förstör stan bara för att de inte som andra människor väljer att bo där de har råd?????????????

viktor sa...

till anonym. hoppas du inte är skribent eller liknande eftersom ditt tragiska sätt att utmåla folk som vill förändra på, mest hade passat 'info 14'

tönt!

jag ska med glädje komma och störa din nyliberala frid i lund den 16:e maj.

Jonas sa...

Viktor: Det är en avsevärd skillnad på folk som vill förändra och idioter som vill förstöra. Ockupanter tillhör kategori två. Info 14 är dessutom nynazister och det finns inget som helst nazististiskt i att inte gilla ockupanter och andra vänsterradikaler, nästan alla utom ockupanterna själva ogillar ockupanter, det betyder inte att 99,5% av sveriges befolkning är nazister.