söndag 5 april 2009

Koka soppa på en röra

Ett nytt sätt att laga soppa på, laga den på en röra! Så verkar (LO, AMF, Mona Sahlin, bonusar, Wanja Lundby-Wedin) den här röran ha för effekt på svensk politik och näringsliv. Soppan är kanske något man har tagit från Italien eller Kalle Ankas värld. En skallgång på ett nytt recept att laga soppa på är välkommet. Läs även andra bloggares åsikter om , , , , Dagens Nyheter- Testa 1 månad för 29:-

2 kommentarer:

Anonym sa...

Att Wanja Lundby Wedin misskott sitt uppdrag och maste avga darfor kan de flesta vara eniga om men kravet kommer fran Mona Sahlin !!
Mona Sahlin ar den som praktiskt taget egenhandigt utradderat Socialdemokraterna mojligheter att vinna kommande val och som fororsakat massflyckt fran partiet ar den absolut sista som skall krava att nagon annan avgar.
Hennses totala inkompetens och solkiga meritforteckning fran mangarigt och systematiskt fifflande och anskaffande av egna fordelar for sig och familjen gor henne till den politiker i landet som ar sarklass mest valfortjant att sparkas ut langt fore nagon annan.

Snövit sa...

Soppan är gjord till minne av att historien upprepar sig. Alltid detsamma bara olika saker i den.