fredag 26 juni 2009

Pirater - samma snyltare som alla andra

Piratpartiet verkar vara duktiga på att ta betalt och se till att fixa en bra försörjning, vilket jag har sagt tidigare. Nu är det Piratpartiets ledare Rick Falkvinge som vill leva på skattebetalarna och dra 188 tusen i månaden. Men han gör succé och många tycker han både är smart och mycket intelligent. Han kan nog tillföra en hel del ny kunskap men synd att han och Piraterna verkar så näriga. Läs även andra bloggares åsikter om , ,

7 kommentarer:

Dick Thorén sa...

Alla har rätt till assistenter för den här summan, det är alltså inget snyltande utan de EU-regler som gäller. Som det är har Rick levt på allmosor tidigare, det här är alltså ett mycket bättre sätt att lösa det på. Skulle du vilja leva på allmosor?

Anonym sa...

Tro inte på aftonblaskan!

http://rickfalkvinge.se/2009/06/26/nej-jag-far-inte-188000manad/

Luddevig sa...

Han kommer antagligen inte ta mer än 20 000 eller så. Han vill att hans ekonomi ska gå runt bara. Dessutom ska minst tre till vara assistenter där nere.

Sisyfos_son sa...

Det som står i en tidningen är inte sanningen, men det kan finnas ett uns av sanning i det som står i en tidning. Boulevardtidningars rubriksättning går ut på att skapa säljande/provokativa rubriker och även att misskreditera ''hot''.

Dwight sa...

Jag tycker Falkvinge får för lite betalt. Minst 300 000:- borde det vara, allt annat är en skam.

Anonym sa...

KÄLLKRITIK!!!
Du min vän är en idiot!

Det där är 100% LÖGN.
Tror du på allt i Aftonbladet eller? Det är den mest lögnaktiga skitblaskan som finns.
Att du dessutom inte märkt att de har en politisk agenda är enbart pinsamt för dig. De har smutskastat PP och falkvinge och Engström sen dag ett. Det är så uppenbert ett lumpet försök till smutskastning, som dessutom bygger HELT på LÖGNER!


Med det sättet att räkna får sossarna, om de har 6 mandat, 6 x 70.000 (420.000) + 188000 x 6 (1.128.000) = TOTALT 1.548.000
Med andra ord får sossarna 1.55 MILJONER i månaden. Det reagerar ingen på!?

Daniel Scythe sa...

Det där stämmer som sagt inte.

Däremot tycker jag att personen ovan mig som argumenterar genom att kalla dig idiot borde hålla käften. Målet för personen är säkert att stödja PP men att argumentera på det sättet ger bara PP dåligt rykte och personen är inte representativ för Piratpartiets normala tonläge.